29 Ağustos 2016 Pazartesi

Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer Serisi Genel Yorum | Seri Yorumu


Seri:
#1 Yakut Kırmızı
#2 Safir Mavi
#3 Zümrüt Yeşil
Yazarı: Kerstin Gier
Yayınevi: Pegasus

Herkese merhaba! Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisinin DNA incelemesiyle karşınızdayım!
Seri, Gwendolyn ve Gideon adında iki gencin zaman yolculuklarıyla dolu fantastik maceralarını konu alıyor.


Aslında bu seriyi okuyalı çok oldu ama bu serinin yorumu blogumda yer almadığı için bu duruma son vermek ve genel bir yorum yapmak istedim. Çünkü okuduğum ilk serilerden olan Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisi benim için fazlasıyla özel bir seri ve benim için anlamı gerçekten çok büyük.
Karakterlerinin samimiyeti ve içtenliğiyle, kurgusunun büyüleyiciliğiyle, anlatımının akıcılığıyla, her bir sayfasının müthişliğiyle ve bize sunduğu olağanüstü dünyasıyla Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisi, adeta sihirli bir gezegen. 
Bu seriyi başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Hani hepimizin bildiği "Anlatılmaz yaşanır." diye klişe bir söz vardır ya, işte bu sıradışı serinin bu klişe sözle nasıl bağdaştığına, seriyi okumanız durumunda tanık olacağınıza inanıyorum.
Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisini ne kadar çok sevdiğimi de, bu seriyi Açlık Oyunları serisine -Açlık Oyunları serisinin genel yorumuna buradan ulaşabilirsiniz- tercih edeceğimi söyleyerek de belirtmek isterim. Bu serinin benim için ne kadar çok şey ifade ettiğini siz düşünün. ^_^
Son olarak... Kerstin Gier, bir sihirbaz olmalı. Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisi de onun okuyucularına yaptığı bir sihir.
O halde... Bol sihirli günler dilerim! ^_^


2 yorum:

  1. Çok güzeldi gerçekten :D Biraz tahmin edilebilirdi ve aslında eleştirilecek yönleri de vardı ama okurken hepsi göz ardı edilebiliyordu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak, haklısın. ^_^ Okuyalı bayağı olduğu için eksi yönlerini hatırlamasam da artılarının çok daha fazla olduğuna eminim. :) Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim. ^_^

      Sil