13 Haziran 2016 Pazartesi

Çizmeli Kedi | Film Yorumu


Filmin Adı: Çizmeli Kedi
Orijinal Adı: Puss in Boots
Yönetmen: Chris Miller

Herkese merhaba! ^_^ Bir animasyon olan Çizmeli Kedi'nin yorumuyla karşınızdayım.
Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursam... Çizmeli Kedi, Çizmeli Kedi'yi anlatıyor. Evet, evet biliyorum; bu olağanüstü.
Şaka bir yana Çizmeli Kedi'nin Humpty Dumpty ve Yumuşak Pati Kitty'yle olan maceralarını konu alan Çizmeli Kedi çok severek izlediğim bir film oldu.


 Çizmeli Kedi, benim için gerçekten çok özel bir karakter. Rahatlıkla onun en sevdiğim animasyon karakteri olduğunu söyleyebilirim. Çünkü onun bende çağrıştırdığı bazı psişik anlamlar ve soyutsal alegorik yolculuklar var.

Çizmeli Kedi çok eğlenceli ve maceralı bir animasyon. "Tavsiye ederim." dememe gerek bile yok. 
Şimdi, sevgili okuyucularım, beni dinleyin. Plan şu şekilde işliyor: Yorumu okuduktan sonra sekmeyi kapatıyorsunuz. Film izleme pozisyonunu alıyorsunuz ve Çizmeli Kedi'yi izliyorsunuz. Tahminlerim bana birçoğunuzun bu planı uygulamayacağını söylese de vakit bulduğunuz bir zaman filmi izlemeniz tavsiyemdir! ^_^ 


Son olarak... Çizmeli Kedi'nin profesyonel bir animasyon olduğu kanısındayım. Kurgu, replikler, olaylar, görüntü gerçekçililiği... Ve en önemlisi Çizmeli Kedi... Her yönüyle muhteşem.
 Filme Puanım:

7 yorum:

  1. İzlemiştim ben de, animasyonları genel olarak seviyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak, yorumunla beni ne kadar mutlu ettiğini bilemezsin. Blogumu neredeyse kimse okumuyor, diye düşünüyordum. Yorumunsa ilaç gibi geldi. Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim. ^_^ Ve seninle hemfikirim, ben de animasyonları seviyorum. :)

      Sil
    2. Ocaktan beri -sanırım- yeni post girmemişsin, bence devam et ben keyifle okurum :))

      Sil
    3. Kağıt Salıncak, neden senin yorumların ilaç gibi geliyor, merak ediyorum. Eczanede mi çalışıyorsun? ^_^ Şaka bir yana, gerçekten çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. İlkay Özgür, katılıyorum, sıradaki neden olmasın? ^_^ İzlemen durumunda umarım seversin. :) Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim! ^_^

    YanıtlaSil
  3. Animasyon filmlerine bir türlü alışamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arif Öztürk,
      Öyle mi? Belki bir gün alışırsın. :) Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim! ^_^

      Sil