25 Ocak 2016 Pazartesi

Gezegenin Sihri'ne Hoş Geldiniz!


Merhaba, ben İrem AKAY. Kitabın DNA'sına hepiniz hoş geldiniz! Bu ismi seçmemin sebebi şu: Nasıl her insanın DNA'sı birbirinden farklıysa her bir kitap da birbirinden farklıdır. Bu yüzden kitapların da hayali bir DNA'sı var bence.
     Kendinize çok iyi bakın ve üzülmenin hiçbir işe yaramadığını, bu yüzden üzülmek yerine harekete geçmeniz gerektiğini kendinize sık sık hatırlatın. Hem çok sevdiğim bir yazar olan Robin Sharma ne der, bilir misiniz? "Geçmişinden asla pişmanlık duyma. Bunun yerine onu bir öğretmen olarak kabul et."
Harekete geçin. Ufkunuzu genişletin. Kendinizi daima geliştirin. Beyninizi hissedin. Keşfedin. Okuyun. Mutlu edin.
Beyniniz ve kalbiniz keşfedilmek için sizi bekliyor ve bilirsiniz, kimse bekletilmekten hoşlanmaz.
 Evet, konunun dışına biraz çıkmış olabilirim ama herkes bilir ki dıştan bakılan yapı daha kapsamlı görünür. Şimdiyse konunun içine girme vakti geldi. Benimle, laboratuvar gözlüklerinizi takıp DNA incelemeye var mısınız?


10.02.2018'den bir not...

Tekrar hepiniz hoş geldiniz! Bloğumda paylaştığım ilk yazı olan bu paylaşımın adı, aslında "Kitabın DNA'sına Hoş Geldiniz!"di. Ancak, eskisi gibi sadece kitaplardan bahsetmediğimden dolayı bloğumun ismini değiştirdim ve işte, şimdi karşınızda Gezegenin Sihri! Peki bu ne anlama geliyor? Onu sizin, keşfetmenizi istiyorum. :) Ama şunu bilin lütfen: Gezegen, derken sadece Dünya'yı kastetmiyorum. Çok daha soyutsal ve psişik bir anlamı var.
Öyleyse... Benimle uzay araçlarınıza binip Gezegenin Sihri'ni keşfetmeye var mısınız? ;)

6 yorum:

  1. çok tatlı bir giriş olmuş. :) başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu iyi dileğiniz için teşekkür ederim! ^_^ Fikrinizi belirttiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. ''Nasıl her insanın DNA'sı birbirinden farklıysa her bir kitap da birbirinden farklıdır. Bu yüzden kitapların da hayali bir DNA'sı var bence.'' bu cümleyi çok beğendim :) başarılar dilerim blog aleminde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız Kardeşler Arasında,
      Beğenmenize çok sevindim. :) Acaba anketimde "Berbat" şıkkını seçen siz misiniz? Merak ettim de. :) Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim! ^_^

      Sil
  3. dna dan bilimurguya geçtin yaneeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim Deep! ^_^

      Sil